Bart Tastenhoye: "The 'Product Kitchen' is my philosophy in what I create.
Local and quality are what I seek as NorthSeaChef and as an ambassador of Kortom_Leuven short-chain distribution."
Dorotee Hoste: "Hospitality is central to me, and I align myself with my husband's philosophy.
We have a great love for local products and our local farmers and producers. Therefore, as the hostess and sommelier of Taste, I can present you with a beautiful range of Belgian wines."
Wij serveren een vegetarische menu en een niet vegetarisch menu.
Voor Taste zijn groenten, lokaal en seizoensgebonden heel belangrijk.
Duurzaamheid sluit aan bij onze jaren filosofie maar hebben sinds 2023 besloten om met de groenten menu nog verder te gaan".
Voor de niet vegetarische menu werken wij ook al jaren enkel met de Noordzeevis en zoveel mogelijk no waste.
Monday closed
Tuesday 7 p.m. - 12 p.m.
Wednesday 7 p.m. - 12 p.m.
Thursday 7 p.m. - 12 p.m.
Friday 12 p.m. - 15 p.m. & 7 p.m. - 12 a.m.
Saturday 7 p.m. - 12 p.m.